Skip to main content
  • 28.04.2014.

Top DJ Mag retrospektivni Deja Vu party

Deja Vu party serijal jednom godišnje okuplja najpoznatije domaće DJ-e a čija imena su bila i ostala nezaobilazni dio hrvatske elektronske glazbene povijesti.

Piše: 


Ovogodišnje Deja Vu izdanje naše "stare škole" održat će se pod imenom “Old THE BEST Reunion“ u petak 16.5. i subotu 17.5. u novootvorenom Depo klubu po prvi put kao dvodnevni klupski Old School festival uz nastupe čak 12 zagrebačkih DJ legendi, osnivača, članova i predstavnika nekih od najpoznatijih i najuspješnijih kolektiva i klupskih party programa od kojih su neki još u devedesetima postavili temelje domaće elektronske klupske scene.
{youtube}z359PtdpsUs{/youtube}

Prvi dan festivala, samo za ovaj put ponovno se okuplja originalan „kućni“ B&S DJ team u punom sastavu: Alen, Active Line Six, Frx, Nikola Fuchkar, Toxic, Tom & Grade koji će nas bez sumnje svojim izborom glazbe ponovno oduševiti i na najbolji mogući način podsjetiti na ona “dobra stara vremena“ kada je svake subote u Bestu plesalo gotovo 1000 ljubitelja house glazbe.
{youtube}jChqUv55H1M{/youtube}

Drugi dan nastupa pet zagrebačkih DJa: Mr. DJ Dario, Kiki, Maminho, Ludvig i Cet koji će sa svojim  glazbenim techno/trance vremeplovom vratiti u neponovljivo vrijeme starog The Besta kada su njihove večeri Kraljevstvo, Astralis, Perfection i Stereo Studio bile neizostavne, najpopularnije i najposjećenije party destinacije svih ljubitelja elektronske glazbe u Zagrebu, a kojih se i dan danas sa nostalgijom prisjećamo.
{youtube}I0t8eAUXIYo{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk