Skip to main content

Tragedija tijekom održavanja trećeg dana Ultre

Kako prenosi Slobodnadalmacija.hr policajci su muškarca u neposrednoj blizini stadiona Poljud na kojem se održavala Ultra htjeli identificirati, ali se on dao u bijeg.

Piše: 


Sinoć oko 20.30 sati, u ulici VIII. Mediteranskih igara u Splitu policijski službenici su s namjerom utvrđivanja identiteta prišli muškarcu za kojeg su sumnjali da je u posjedu droge, nakon čega se isti dao u bijeg. Nakon što su ga sustigli, policijski službenici su 24-godišnjem hrvatskom državljaninu stavili sredstva za vezivanje radi otklanjanja mogućnosti ponovnog bijega, te su zajedno krenuli prema službenom vozilu radi dovođenja u službene prostorije. Tijekom dolaska do službenog vozila 24-godišnjaku je iznenada pozlilo. Policijski službenik odmah je istom pokušao pomoći, dok je drugi policijski službenik pozvao liječničku pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja i osobu odvezla u bolnicu. Naknadno smo izviješteni kako je 24-godišnjak preminuo.

Reanimacija u kolima hitne pomoći i Hitnom internom prijamu KBC Split bila je bezuspješna. Kako je istakao dr. Mate Kasalo koji je jučer bio glavni dežurni za Ultru ustanovljeno je da je muškarac progutao nepoznati sadržaj nakon čega je nastupila smrt gušenjem. Pretpostavlja se da se radi o vrećici s marihuanom ili hašišom. Očevid je u tijeku.

Izvor: Policija Splitsko-dalmatinske županije

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop