Skip to main content
  • 6.04.2006.

Travanj u Galleryu

Club Gallery po svemu sudeći postaje centar zanimljiv modno-glazbenih događanja u gradu Zagrebu. U travnju uz redoviti program nude dva vrlo kvalitetna događaja. Prvi je na rasporedu već u petak,14. travnja. Na programu je modna revija, otvaranje ljetne terase a sve to bit će začinjeno plesnom glazbom grupe „Diva La Disco“ iz Berlina koju čine […]

Piše: 

Club Gallery po svemu sudeći postaje centar zanimljiv modno-glazbenih događanja u gradu Zagrebu. U travnju uz redoviti program nude dva vrlo kvalitetna događaja. Prvi je na rasporedu već u petak,14. travnja. Na programu je modna revija, otvaranje ljetne terase a sve to bit će začinjeno plesnom glazbom grupe „Diva La Disco“ iz Berlina koju čine njeni osnivači DJ Alex Botar i pjevačica house i soul glazbe Paula P`Cay. Alex je dugogodišnji berlinski DJ i sudionik najveće svjetske manifestacije „LoveParade“ a Paula je vjerovali ili ne pjevala himnu Love Paradea 99. godine u Berlinu pred oko 1,5 milijuna ljudi. 7 dana poslije u klubu gostuje DJ, remixer, producent, vlasnik producentske kuće, Jamie Lewis iz Švicarske. Uskoro više informacija o gostima u našim profilima.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2