Skip to main content
  • 19.08.2009.

Treće izdanje novogodišnjeg Sensationa u Düsseldorfu

2009.g. na Sensationu u njemačkoj prijestolnici mode – Düsseldorfu, dočekalo je 30,000 posjetitelja iz 44 države svijeta plešući uz modernu elektronsku glazbu.

Piše: 

Prošlogodišnje izdanje pod imenom "Ocean of White" dobilo je nagradu kao stilski najbolji event iz serije Sensation, a po glasovima publike na Live Entertainment Awardu u Njemačkoj. Sensation je osim Düsseldorfa otišao stepenicu više nakon ovoljetnog dvodnevnog i jubilarnog 10. izdanja u Amsterdamu nazvanog "Wicked Wonderland".

Tijekom toga događaja publika je zakoračila kroz magična vrata i odvedeni su na senzualno glazbeno putovanje kroz svijet gdje fantazija postaje realnost. Mnogo više o tome što se nalazi u pozadini tih tajnih vrata uskoro će biti objavljno na stranici www.Sensation.com/de .
 
Sensation je u Amsterdamu također pokrenuo potpuno novi koncept za VIP goste pod imenom, CRYSTAL. To ime je poseban plesni podij koji je istovremeno sexy, glamurozan i nudi isključivo VIP stolove. Ulaskom u ove odaje imate mogućnost pratiti Sensation i DJ-e iz prvog reda. Usluga uključuje 10 sjedećih mjesta, besplatne boce šampanjca, ukusnu hranu i specijalne performanse. Također možete izabrati uslugu vožnje limuzinom ili svog vlastitog dizajnera koji će vam skrojiti bijelu robu za Sensation.

Putovanje na Sensation iz Hrvatske i Slovenije organizira Gremonaparty.com. Prijave, informacije i promociju za HR vrši i ove godine Klubska Scena Putovanja. Gremonaparty.com Na prvom organiziranom putovanju s ovom agencijom za doček 2009.g. imali smo 26 putnika za Njemačku. Nadamo se da ćete prepoznati ovaj događaj kao vrijedan novogodišnjeg dočeka i pridružiti nam se te osjetiti hipnotičke vibracije koje pruža Sensation.

O cijenama aranžmana uskoro.

{snippet 1}

sonus 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju