Skip to main content
  • balkan kolektiv
  • 14.09.2013.

Treći rođendan Balkan Kolektiva

Riječki Balkan Kolektiv ne samo da otvara novu sezonu već slavi i svoj treći rođendan.

Naslovna foto

balkan kolektiv
 
Rijeka je sada, nakon tri godine djelovanja audio vizualnog kolektiva poznatijeg pod imenom Balkan Kolektiv, zacrtana na bass kartu Europe te se može reći da je stala uz rame gradovima poput primjerice Londona, Berlina, Manchestera i Bristola. Balkan Kolektiv je u tri godine svog djelovanja ugostio renomirana imena bass scene kao što su Plastician,  Enei, Alix Perez, Spectrasoul, Black Sun Empire, B-Complex i mnogi drugi.
{youtube}cqVf12kExnU{/youtube}
 
Balkan Kolektiv  surađuje i s najvećim bass festivalima u Europi  kao što su Hideout ili Outlook, ali i s drugim najdugovječnijim festivalima na našem području poput pulskog Seasplasha.
{youtube}ILnLjXoVrdE{/youtube}
 
Rođendanski tulum zakazan je za subotu, 5. listopada, u Stereo Garaži uz gostovanje SpectraSoula kojima potporu daju domaći momci Simplecraft & V:MC, Injected, Sky Noise i Reluctant b2b Infracta.  Upad do ponoći će vas stajati 40 kuna, a nakon 60 kuna.

{jcal_latest eventid=4314}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2