Skip to main content
  • 14.01.2020.

Tri osobe ozlijeđene nakon pucnjave ispred kultnog gruzijskog kluba

Tri osobe su hospitalizirane nakon pucnjave iz vatrenog oružja ispred kultnog underground kluba Bassiani u Tbilisiu.

Piše: 


Policija je objavila identitet osobe osumnjičene za dovođenje u opasnost života posjetitelja. 39. godišnji B.CH. zapucao je nakon što mu nije dozvoljen ulazak u klub, a u naletu ludila ispalio je više od 20 metaka.

Ozlijeđeno je troje ljudi koji su izvan životne opasnosti hospitalizirani u obližnjoj bolnici. Napadač je pobjegao, ali je kasnije uhićen pokraj svoje kuće. Kod njega je pronađeno oružje, šest noževa i 23 metka. Prema gruzijskom zakonu za ovakav tip kaznenog djela propisane su kazne od 16 do 28 godina pa sve do mogućnosti doživotnog zatvora.



Prije dvije godine policija je zatvorila Bassiani i Cafe Gallery
u Tbilisiu i uhitila preko 60 osoba za koje su postojale indicije da su u umiješani u trgovinu drogom i pet ubojstava koji su se dogodili u relativno kratkom vremenu u tim klubovima.

Nakon toga čina kompletna užarena masa aktivista i partijanera digla se na noge i zajedničkim snagama organizirali su Rave prosvjede okupivši se pred zgradom Parlamenta. Nedavno je izašao i dokumentarac o tom događaju imena Raving Riot kojeg možete pogledati ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2