Skip to main content
  • 19.11.2015.

Tricky najavio album projekta Skilled Mechanics; poslušajte novi singl!

U radu na projektu, udružio snage s DJ Milom i Lukeom Harrisom.

Piše: 

 
Projekt naslovljen „Skilled Mechanics“ ime je dobio po izrazu kojeg je Tricky upamtio gledajući dokumentarac o špijunaži u kojem se istrenirane ubojice i pokretači revolucija nazivaju upravo Vještim mehaničarima. Zanimljivo je što Tricky na istom neće raditi sam, već je najavio suradnju s afirmiranim DJ-om i dugogodišnjim suradnikom – Milom, bubnjarom – Lukeom Harrisom i mnogima drugima. Tako će se u podužoj listi kolaboratora, između ostalih, naći i Oh Land, Ivy 艾菲, Ann Dao, Francesca Belmonte i Xdare.
 
Nakon "Beijing to Berlin", novi singl s albuma, „Diving Away“ (kojeg možete poslušati ispod), cover je pjesme „Porpoise Head“ američkog alt-rock benda „Porno for Pyros“ čijeg lead vokala (Perry Ferrell) Tricky iznimno cijeni, kako na pozornici, tako i iza kulisa. 
 
 
Album će sadržavati 13 pjesama, a autor je naglasio kako je posebnu pažnju posvetio pjesmi „Boy“. Taj izrazito intimni uradak odražava čitavo njegovo teško i nesretno djetinjstvo koje je proveo bez prisustva roditelja. „Tricky presents: Skilled Mechanics“ izlazi 22. siječnja 2016. godine u distribuciji Trickyjevog labela, False Idols. S projektom Skilled Mechanics, Tricky će u Hrvatskoj održati dva nastupa – 28. siječnja u splitskom Judinom Drvu te 29. siječnja u zagrebačkoj Močvari.
 
Popis pjesama:
 
1. I'm Not Going [ft. Oh Land]
2. Hero [ft. Ann Dao]
3. Don't Go
4. Beijing To Berlin [ft. Ivy 艾菲]
5. Diving Away
6. Boy
7. Bother
8. How's Your Life
9. Here My Dear
10. We Begin' [ft. Francesca Belmonte]
11. Well
12. Necessary
13. Unreal [ft. Xdare]
 
 
brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
dobar house mobile