Skip to main content
  • 13.10.2010.

Trilogija u Sirupu

U četvrtak Sirup donosi svježe dubstep zvukove pod okriljem Loopjunkies organizacije. Petak je rezerviran za klubsku večer Ekstrakt i gosta Delta Funktionen iz Nizozemske. Subotu klasično dobar Reform donosi legendarnog Dave Mothersolea koji već dugi niz godina dolazi rado pred zagrebačku publiku.

Piše: 

Ekstrakt with Delta Funktionen (NL)

Niels Luinenburg a.k.a. Delta Funktionen svojim prvim izdanjem našao se na top listama najpoznatijih techno dj-a, samim time je postao jedan od traženijih dj-a/producenata u dobro poznatim svjetskim klubovima. Tako je početkom godine odradio turneju po Japanu, gostovao u londonskom klubu Fabricu, a čest je gost u Berlinu, najčešće u svima dobro znanom klubu Berghainu, te legendarnom Tresoru.
Led je probio na nizozemskoj etiketi "Ann Aimee", pod-etiketi kultnog techno labela “Delsin”, na kojem također možemo pronaći njegove uratke, a uz Delsin, izdanja se pojavljuju na Field i Sect records.
Njegovi su setovi uvijek raznoliki i nepredvidivi. Ovise o ljudima i lokaciji, deep i dub zvukovi berlinskog i detroit techna s izletima u elektro i house zvuk je ono što od njega možete očekivati.

Esktrakt support by

Ganik, Jolka, Mimi, Novell

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk