Skip to main content
  • 21.12.2022.

Trodnevni program za blagdanski vikend u riječkoj Crkvi

Za vikend, Riječane čeka 28 sati elektroničke glazbe

Piše: 

U petak 23. prosinca, u Rijeku na gostovanje stiže Techno Steel koji u postavi s Adoom, DJD-om, Driverrom, Pico Chavezeom i Tomo in der Muhlenom preuzimaju Crkvu.

Techno zvuk Istre i Kvarnera pripremit će partijanere za produženi vikend i ono što ih čeka na X-MASS Sessionu. Ulaz do ponoć se plaća 50kn, a iza ponoći 70kn.

Badnjak, ali i sama proslava Božića u riječkoj Crkvi na repertoaru je s dvodnevnim festivalom 24. i 25. prosinca. X-MASS Session okuplja 11 DJ-eva iz susjedstva koji će se pobrinuti da partijaneri s Kvarnera proslave Božić u stilu.

 

Za riječki techno doček Božića svoju glazbu donosi beogradski DJ s dvadesetogodišnjom karijerom obilježenom mješavinom techno i house zvuka Dejan Milićević, kojem se pridružuje još jedan pripadnik “stare garde”, Paolo Barbato sa svojim talijanskim house zvukom. Postavu prve večeri zaokružuju lokalne “njuške”. U Crkvi nastupa i važna figura THANQ etikete Ana Antonova, promotor Balancea Krekman i polovica Blank Art dua Darrio Sec.

 

Na sami Božić pušta tražena hrvatska techno sila Insolate koja zaključuje još jednu uspješnu godinu u svojoj karijeri. Svoje mjesto na mix pultu Crkve, uz popularnu Osječanku ima slovenski sinonim za energični techno Veztax. Svoje mjesto na X-MASS Sessionu ima i predstavnici Artnotea Beatriss i Definer, član Underground d.o.o. kolektiva Otto i još jedno lokalno ime Richi.

Ulaznice za X-Mass Session su dostupne kroz sustav Entrio.

sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2