Skip to main content
  • alt
  • 1.04.2015.

Trostruka rezidencija zajedno u Katranu

I kada ti ponekad ljudi sugeriraju da si sicko ti im reci hvala, zato jer je lijepo zahvaliti i jer je ova tvrdnja pozitivna.

 
To samo znači da slijediš svog bubnjara i, nije li ova izjava bila isprovocirana time da si se namazao maslacem, posipao šljokicama i sad trčiš centrom grada i zavijaš na mjesec, vjerojatno samo znači da stvari radiš neuobičajeno, a neouobičajeno je dobro.
 
Nakon skoro čitave jedne runde od 365 oko našeg Sunca i ludila u Sirupu ekipa Sicko Disca ovoga puta se seli na podij Katrana i diže periskop na Podmornica flooru u petak, 3.travnja.

alt

 
Momci dolaze u svom originalnom sržnom rezident izdanju koji čine meštar istoimene emisije na Radiu 808 u subotu od 15-18, Freez, Jan Frensin, koji će za vas zavrtiti malo tvrđe i mračnije, i Marmat i njegovo desetljeće iskustva i specifični electrodiscoindiedeephouse izričaj. Povest će vas šetnjom žanrovskom vrtovima housea, deep housea, nu-disca i space disca. Proljeće je, U vrtu sve cvate.
 
Zakorači u podmoricu sat prije ponoći, utrpaj si u neki obližnji džep 20HR novaca, i dobro zažnjiraj plesne cipelice. Disko nije nikada bolji nego kad je Sicko!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2