Skip to main content
  • alt
  • 11.06.2015.

Trostruki facelifting kultne trake za 2015.

90-e su bile jedno od onih sasvim posebnih razdoblja za sve kojima srce kuca u ritmu elektronike, razdoblje u kojem se sve odvija gotovo po eksponencijalno širećoj inerciji udovoljavanja glazbe gladnim masama.

 
I baš te pomaknute, pulsirajuće, prekrasno pomućene 90-e imale su nekoliko himni bez kojih se podiji nisu zatvarali. Jedna od njih je ” Show me love” koja je 2009. dobila fini facelifting za novo tisućljeće u rukama Stevea Angella i Laidback Lukea.

alt

 
Kako Mixmash Records voli klasične remixeve tako su odlučili izdati novu trijadu. Tri nova kuta gledanja na stvar iz 2009., tri estetike spojene u jednom izdanju za koje su svoje vještine uposlili Anevo, Solidisco i Boeboe. Anevo je uklizao u traku s dubljim melodijskim umreženjima, Soldico nas vodi ponešto mesnatijim i dubljim putem, a trojku zatvara energijom napucani vibrirajući remix Boeboea..
 
Trake su izbačene 8. lipnja na Spotifyju na koji se možete ulogirati i zasurfati zvučni val ovdje, dok ćete ih 23. lipnja moći uhvatiit i na Beatportu a do tada pokaži ljubav u svakoj prilici koja se ukaže i posebno kada je nitko ne pokazuje vama, karma ima čudan način da izjednači. Pis aut!
soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju