Skip to main content
  • 7.04.2009.

Trostruki užitak u Sirupu za Uskrsni vikend

Sjećate li se 90-ih godina, kada je mlada elektronska scene u Hrvatskoj tek bila u začecima. 19 godina poslije, situacija se u mnogome promijenila, ali neke osobe ostaju vječne, pa tako i pripadnik tzv. stare garde zagrebačkih DJ-a Luka Majić, koji će se u petak 10.4. u Sirupu prisjetiti svojih početaka, podsjetiti nas na jedno davno razdoblje, ali koji će i prikazati čime se danas bavi. Ovaj hrvatski DJ danas radi i stvara u Bruxellesu, a svira u klubovima diljem Europe. Hrvatska publika mogla ga je prošlo ljeto slušati u klubu Porat gdje je gostovao skupa s Ivanom Smagheom. Dugovječnijim clubberima ostao je u sjećanju kao čest gost LOOPS večeri u Aquariusu i organizator Sinchro serije klubskih večeri.
Početak: 22 sata. Ulaznica:  30 kuna do 23h / 40 kuna do ponoći / 50 kuna nakon.
REZERVACIJA KARATA: rezervacije@sirupclub.com ili tel. 091/945-0037

{seyretpic id=236 align=center}


Piše: 


Subota, 11.04.2009.  

Jonny Rock, legenda londonske klubske scene, te član labela i banda Music For Freaks ponovo stiže u Zagreb. Godinama je radio u jednom od najpoznatijih vinil shopova u Londonu, Phonica. MFF je čini se odgovoran za Jonnyevu orijentaciju prema house glazbi, ali i za to da glazba u njegovim rukama uvijek zvuči nekako svježe. Primjer toga možeti naći na "See you @ the party" mix albumu koji je Jonny Rock izdao  za MFF  sa svojim partnerom Mattom Stylesom. Prava potpora za ovakvu vrstu glazbe, zasigurno će biti i domaćin, iliti rezident kluba – Pytzek.
Početak: 22 sata. Ulaznica: 40 kuna do 23 sata / 50 kuna do ponoći / 60 kuna nakon

{seyretpic id=235 align=center}
 
Nedjelja, 12.04.2009.  

Frajman
Felver
Sergej

{seyretpic id=234 align=center}

Gotovo je! Korizma je završila, a Uskrs kuca na vratima! Pravo vrijeme za ludi nedjeljni izlazak. Ovaj puta rezidenti kluba Sergej i Frajman potrudit će se da dostojno proslavimo taj blagdan. Da zabava bude potpuna za pultom im se pridružuje Felver. Uz zvuke house, tech – house, ali i nešto bržih ritmova electra i techna, Frajman, Sergej & Felver zadovoljit će i one najzahtjevnije.
Početak: 22 sata. Ulaznica: 30 kuna do 23 sata / 40 kuna do ponoći / 50 kuna nakon.

{snippet 1}

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju