Skip to main content
  • alt
  • 30.07.2015.

Tsunami na Zrću

Tsunamiji dođu i pometu sve pred sobom, ruše debla kao da su šibice, preuređuju krajolik koji ostavljaju iza sebe.

 
Jedan party tsunami gotovo je tako prevrnuo Noa beach klub 27. srpnja kada se u njega smjestio DJ Borgeous.

alt

 
Ovaj američki DJ i producent proslavio se hitom “Tsunami”, premijerno puštenom na BBC-u u showu Petea Tonga, nakon čega je u plimnom valu preplavio britansku ljestvicu 40 najboljih i završio na samome vrhu. Kasnije je nagrađen i EMPO nagradom za “Pjesmu godine” a nominiran je i za JUNO nagradu kao “Najbolja dance izvedba”. S drugim singlom jednake rušilačke snage “Stampede” udružio se s Dimitrijem Vegasom & Like Mikeom kao i DVBBS i sjeo i na prvo mjesto Beatportove top stotke.

alt

 
Ugostili su ga pultevi Tomorrowlanda, Ultre, Electric Zooa i golemih svjetskih klubova a u Noi mu se pridružio i kolega DJ Nick Martin. No pravi cirkus na Zrću tek počinje. Circus Maximus superstars Dj festival od 03.-05.08.2015 ugostit će velika svjetska DJ imena Tujamo, Nervo te Sunnery James & Ryan Marciano uz ekstra La Fiesta show. Više detalja o nadolazećim događanjima potražite na adresi www.noa-beach.com/zrce-events 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2