Skip to main content
  • 3.09.2008.

Tuborg Green Fest stiže u Zagreb

Nakon Rusije, Srbije, Bugarske i Kazahstana, Tuborg Green Fest će se održati i u Hrvatskoj. Ovaj jednodnevni muzički festival u organizaciji „Carlsberg Croatia“ i „State of Exit“ bit će održan u zagrebačkoj dvorani „KC Dražen Petrović“ u petak 3. listopada 2008. godine. Vodeće zvijezde festivala su popularni britanski bend „Kaiser Chiefs“, a pored njih nastupit će i zagrebački elektro-pop sastav „Lollobrigida“, makedonski kompozitor Kiril Džajkovski i popularni rapper Edo Maajka.

Piše: 

Piše: www.happynovisad.co.yu

Tuborg Green je širom svijeta, kao organizacijski partner ili organizator, prisutan na najvećim muzičkim događajima. Najviše se izdvajaju Roskilde festival u Danskoj i Exit festival u Srbiji. Ono što ga čini jedinstvenim brandom je aktivna organizacija Tuborg Green Festa. Zabava je počela još 2005. godine u Moskvi gdje su, na prvom Tuborg Green Festu, nastupili „Foo Fighters“ i „Garbage“. Od te godine festival neprekidno putuje ovim dijelom Europe, te iz godine u godinu potvrđuje status vrhunskog muzičkog događaja na kojem nastupaju najveće svjetske zvijezde, poput grupa „Metallica“, „Red Hot Chilli Peppers“, „Franz Ferdinand“, „Whitesnake“ i drugi.

Nakon Rusije, Srbije i Bugarske, gde se Tuborg Green fest već održao, i Kazahstana, gdje će se održati početkom rujna, festivalska zabava premijerno stiže i u Hrvatsku.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2