Skip to main content
  • 23.10.2019.

Tunel je mjesto za ljubitelje underground zvuka

Ako ste se prepoznali u naslovu i ovog vikenda Tunel Vam priprema zanimljive plesnjake.

Piše: 

Rođendansko slavlje, underground glazbena selekcija, zvukotvorci te sve u svemu opasne žurke samo su dio onog što Vas očekuje ovog vikenda.

U petak, 25. listopada, svi ste pozvani na rođendansko slavlje istinskog underground zvuka uz kvarnerskog veterana Amor-a.  Bogat produkcijski portfelje i preko 20 godina karijere, ova house legenda će vam pružiti iskustvo za pamćenje. From analog to digital, od vinila do trice i nazad, ovom friško-pečenom subotnjom seansom rušimo predrasude i nudimo vam glazbenu poslasticu koju ne smijete propustiti. Tunelarina je cijelu noć 20 kuna.


 

Facebook Event: All night long w/ Amor! Bday session

Subota, 26.listopad, rezerviran je za žurku za pamćenje A inzistiraju na organskoj glazbenoj selekcij i soulfull i deep devijatntnosti. Zabavlja vas prvenstveno Jakov Kolbas kao zvukotvorac i ljubitelj zvukova. Od 2017. djeluje kao član kolektiva za urbanu vertikalnu transportaciju "Lift", zajedno sa Nebulozom i Dinom TM. Nakon njega ovdje su dečki iz CUT-a Jopa i Brx. Naplata za uživanje  je 20 kuna do ponoći a 30 nakon.

Facebook Event: Cutering w/ Jakov Kolbas

Vidimo se i ovog vikenda u Tunelu ispod pruge grada Rijeke!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2