Skip to main content
  • alt
  • 7.08.2014.

Turneja PlayOnea u punom zamahu

Još jedna nezaboravna noć s turneje PlayOnea koji osvajaju publiku ne samo singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijedama već i svojim spektakularnim koncertima u prepunim klubovima te tako iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog dvojca.

 
I subotnjim nastupom u Santos Beach Clubu, PlayOne je u potpunosti oduševio publiku. Bilo je impresivno vidjeti DJ Fresh Jaya, D’Knocka i njihove goste, kongistu Igora Štimca (Mr. Iggs), atraktivne plesačice iz First Entertainmenta i više nego raspoloženog resident DJ-a ChiWeja, kako zabavljaju publiku na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati.
{youtube}wdN2wtAGoZQ{/youtube}
 
PlayOne je svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima napravio pravu euforiju na prepunom plesnom podiju Santosa. Santos je ovim nastupom najavio nastavak klupske sezone, u kojoj najavljuju brojna gostovanja i iznenađenja. 
 
alt
 
Kroz nekoliko dana bit će gotov i ekskluzivni video s ovog nastupa u produkciji Studija 25, a kadrovi iz Santosa i ostalih klubova PlayOneove ljetne turneje bit će uvršteni u video spot PlayOneovog novog singla. PlayOneova turneja je u punom zamahu te ih očekuju brojni nastupi diljem regije, a i šire.
 
alt
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2