Skip to main content
  • 17.01.2023.

U Daruvaru s motornom pilom prijetio DJ-u da pusti njegovu pjesmu

Partijaneri na svakakve načine kod DJ-eva pokušavaju doći do glazbenih želja. No ovog vikenda, jedan 40-godišnjak otišao je u ekstrem

Piše: 

U Daruvaru, u noći sa subote na nedjelju, 40-godišnjak u alkoholiziranom stanju ušao je u ugostiteljski objekt s motornom pilom kako bi dobio glazbenu želju. Prišao je DJ-u, stavio motornu pilu na DJ pult i rekao mladom DJ-u da svira pjesme koje je naručio ili će razbiti pult.


FOTO: Pexels – Anna Shvets

Navedeno ponašanje 40-godišnjaka je uznemirilo prisutne goste, no ubrzo ga je policija privela i oduzela mu motornu pilu. Umjesto glazbene želje, proveo je noć na trežnjenju u policiji. Zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi mu optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, prenosi Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk