Skip to main content
  • 6.04.2022.

U Dubrovniku se otvara novi underground klub Dubina

Dubrovnik od polovice travnja uranja u „dubine“ – baš tako se zove novi klub koji otvara 15. travnja u prostorima TUP-a (Gruž)

Piše: 


Riječ je o klubu kojeg su pokrenuli Tomislav Rugole (Torres) i Hrvoje Bubalo (Diskomod), dvojac koji već dugi niz godina zajedničkim snagama organizira razne raznorazna događanja. Sasvim je bilo očekivano, možemo reći, da će se u jednom razdoblju života upustiti u projekt stvaranja novog mjesta gdje je glazba – u prvom planu.

Program za travanj i svibanj, koji je najavljen na njihovim stranicama, donosi brojne izvođače, a sve započinje 15. travnja koncertom hrvatske elektropop grupe 'Nipplepeople'. Ostatak gostovanja provjerite u našem kalendaru. Veliki naglasak je na klupskoj glazbi. U planu im je uvijek dovoditi najbolje bendove iz regije – alternativnog prizvuka, od jazza, funka, indie rocka pa do modernog disca.

Klub će imati maksimalni kapacitet, odnosno ulaz će biti ograničen. To znači da će se svi moći normalno kretati klubom, doći normalno do šanka i naručiti piće te da će svatko imati svoj prostor za ples. Kad se kapacitet kluba popuni, više se neće moći puštati ljudi unutra. I da, dobna granica je +21' – istaknuli su.

Velika važnost stavljena je na zvučnu izolaciju kluba

Spominju kako su brojni stručnjaci pregledali prostor kako bi se u potpunosti uvjerili da je sve napravljeno '1/1'. Jedini u Hrvatskoj imaju 'Function One' ozvučenje, a koje se smatra najboljim klupskim razglasom.

-Sada idemo na mišiće. Vjerujem da ćemo biti uspješni do početka lipnja, dokad i imamo isplaniran trenutno program. U međuvremenu se nadamo da će, kao što je slučaj u drugim europskim zemljama, epidemiološke mjere popustiti i da će radno vrijeme moći biti dulje – kazao je Torres za DuList.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2