Skip to main content
  • 27.07.2021.

U požaru izgorjela dekorativna ulazna kapija Forestlanda

Nepoznati počinitelj danas u poslijepodevnim satima zapalio je dekorativnu ulaznu kapiju Forestland festivala.

Piše: 


Nakon što je ovog vikenda završio Forestland festival, organizatori su se ponovno uputili do Brezja te su na veliko iznenađenje i žalost na samom ulazu na Forestland zatekli požar pišu Međimurske novine.

Naime, nepoznati počinitelj iz nepoznatih je razloga zapalio dekorativnu ulaznu kapiju napravljenu od bala slame. Organizatori su pozvali lokalne vatrogasce koji su brzo reagirali i spriječili moguće širenje požara.

"Hvala vatrogascima, prijateljima i svima koji su brzo urgirali. Naravno i piromanima. Radimo projekt 512 dana, pobijedili smo sve nedaće i 48 sati nakon festivala u 10 minuta glavni portal je zapaljen i spaljen. Govorio sam godinama da mi je želja napraviti festival po uzoru na burning man, to se i ostvarilo, ali doslovno.. Šteta je samo materijalna, na sreću nitko nije ozlijeđen. Bilo je lijepo dok je trajalo. Hvala još jednom vatrogascima iz Brezja, Mihaljevca i okolnih mjesta koji su spriječili širenje i veću štetu", istaknuo je jedan od organizatora Krešo Biškup.

Na Forestlandu se ovog vikenda zabavljalo pet tisuća posjetitelja uz poštivanje epidemioloških mjera, a prve fotografije objavili smo sinoć ovdje.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk