Skip to main content
  • 16.06.2019.

U požaru stradao dio kultnog berlinskog Club Der Visionaere

Jučer oko 8 sati ujutro izbio je požar u poznatom berlinskom noćnom klubu Club der Visionaere.

Piše: 


U požaru su lakše ozlijeđenje tri osobe. Iako su mediji u početku izvještavali kako je izgorio cijeli klub, kasnije je to demantirano priopćenjem koje je vodstvo kluba objavilo na svojim društvenim mrežama.

Prema tim informacijama u požaru nije zahvaćen cijeli klub već dio prostora na gornjoj etaži. Sam klupski prostor nije izgorio. Uzrok požara još nije poznat, a istraga je u tijeku. Od danas klub nastavlja sa svojim djelovanjem prema planu i programu, a što je o klubu napisao naš kolumnist Thian izravno iz Berlina pročitajte u članku "Duša Berlina u Kreuzbergu je Club der Visionaere."

Klub zahvaljuje čitavoj zajednici na porukama podrške kao i ponudama za brzu obnovu uništenog u požaru: "U ovom trenutku velike zabrinutosti, vaše riječi i energija se iskreno osjećaju i cijene."

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk