Skip to main content
  • 2.02.2024.

U Splitu postavljena izložba koncertnih fotografija Maje Prgomet “Back to Black”

Nagrađivana splitska fotografkinja pripremila je petu samostalnu izložbu.

Piše: 

Naslovna foto

Maja Prgomet

U Glazbenom salonu Jakova Gotovca u Hrvatskom domu Split postavljena je samostalna izložba poznate splitske fotografkinje Maje Prgomet, “Back To Black” koja se može pogledati do 23. veljače. Ulaz je slobodan.

Izložba donosi 40 crno-bijelih fotografija na kojima su zabilježeni neki od najboljih trenutaka s izvedbi održanih u sklopu programa Hrvatskog doma Split prošle godine.

Neki od izvođača koje ćete moći pronaći na fotografijama su Stefan Milenković, Monika Leskovar, Arcadi Volodos, Asaf Avidan, Katarina Livljanić, J. R. August, The Baylor Project, Božo Vrećo i Hojsak&Novosel, Amira Medunjanin i Boško Jović.

Maja Prgomet je višestruko nagrađivana splitska fotografkinja i fotoreporterka. Jedna je od osnivačica fotografskog natjecanja “Split fotomaraton”, osnivačica prvog splitskog festivala fotografije “Split Format”, voditeljica globalne humanitarne inicijative “Help-Portrait” za Split te jedna od organizatorica “Splitske.tiramole”. Vanjska je suradnica američke foto agencija Zuma Press te je članica HULU-a Split. Od 2017. do 2023. bila je predsjednica Fotokluba Split.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2