Skip to main content
  • 6.11.2007.

U srijedu 7.11. započinje Međunarodni sajam glazbe i multimedije

Od 7. do 11. studenog pod sloganom GLASNO NA PRVI POGLED na Zagrebačkom velesajmu održava se veliki glazbeno-multimedijalni spektakl "Međunarodni sajam glazbe i multimedije" . U sklopu tog sajma Studio Flashback organizira Flashback Music Festival dio posvećen elektroničkoj glazbi a sve to bit će začinjeno i progressive-house partyem, u subotu, 10. studenog na dva floora. Cijena ulaznice za posjet Sajmu svakog radnog dana od 10-19h bit će 5 kn. 

Piše: 


Na Progressive tech-areni sviraju gost iz Portugala – DJ China, Frajman, Felver, Mary i Citizen Simm, dok će za house biti zaduženi Talijan Joe Montana, Aleksij, Nikola Fuchkar, Edi & Stipe, Reno, te Jakša koji će svoj performance izvesti na saksofonu. Očekujte svjetslosne efekte, video projekcije, lasere, dekoracije i vip stolove. Pretprodaja ulaznica kreće od 7. studenog na info pultu Klubske scene, muzički paviljon 11, po cijeni od 50 kn, dok je cijena na dan 70 kn. 600 besplatnih ulaznica dijelit će se na sajmu svaki dan u 11, 13 i 17 sati.

INFO PULT KLUBSKE SCENE
U suradnji s DJ Renom i Studiom Flashback, Klubska scena dobila je na Međunarodnom Sajmu glazbe i multimedije svoj info pult na kojem će se dijeliti korisne informacije vezane za sajam i spektakl, vršiti pretprodaja ulaznica za predstojeći Flashback event, zatim promovirati klubovi i DJ-i. Svi promotori i organizatori na info pult mogu donositi svoje flyere predstojećih partija, a DJ-i mogu donositi svoje promo CD-e. Oni koji žele s nama na Sensation White festival mogu dobiti printanu verziju programa putovanja i osnovne informacije o eventu.

Posjetite Astralisov DJ Seminar na ZG Velesajmu
 U sklopu Sajma glazbe i multimedije na Zagrebačkom Velesajmu u razdoblju od 7. do 11. studenog 2007. Astralis team održat će DJ seminar. DJ seminar će se održavati svakim danom u paviljonu 11 u sklopu DJ arene, a vodit ce ga DJi Ludvig i Go Cut. Posebnost ovog seminara je individualni pristup, sto znaci da ce svaki polaznik imati vrijeme za sebe koje ce iskoristiti za rad s instruktorom. Kako je ovaj seminar za polaznike besplatan, broj mjesta je ogranicen na 40, a prijave se primaju putem SMSa. Najbolji polaznici imat ce prilike puštati svoju glazbu u DJ areni! Potrebno je na broj 66095 poslati putem SMSa sljede i tekst: ASTRALIS DJ SEMINAR ime prezime i godinu rodjenja. Cijena SMSa je 3,66 kn. Imena izvucenih – nagradjenih polaznika objavit ce se na www.astralis.com

O SAJMU
Brojni koncerti, filmske projekcije, nastupi vrhunskih domaćih i stranih izvođača na pozornicama u paviljonima Zagrebačkog velesajma, performansi digitalnog doba, uz bogat izložbeni program proizvoda, usluga, najnovijih trendova iz područja multimedije i digitalne tehnologije tek su dio programa ovog atraktivnog događaja.

U okviru AXE DJ Arene u kojoj će sudjelovat najbolji domaći klupski DJ-i, plesne skupine te barmeni održat će se prezentacije rasvjete, zvuka, plesača, koktela te glazbene radionice za DJ-e.

U okviru multimedijalnog pratećeg programa pripremljen je čitav niz atraktivnih sadržaja među kojima izdvajamo: PC Arenu, E-Learning, E-Bussiness, Laser Show, Internet Caffe, Foto&Video Corner.

DBDRAG
Natjecanje u autoakustici i predstavljanje auto multimedije te čitav niz ostalih zanimljivih događanja.

→ FLASHBACK
Lokacija: "ZAGREBAČKI VELESAJAM, PAVILJON 7 i 7A" – Zagreb
Main Tech & Progressive Arena: China (P), Frajman, Felver, Mary, Citizen Simm
House Arena: Joe Montana (I), Aleksij, Nikola, Fuchkar, Edi & Stipe, Reno, Jakša Live
Cijena: pretprodaja od 07.11.2007. na info pultu klubske scene, muzicki paviljon 11., po cijeni od 50 kn, na dan 70 kn

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk