Skip to main content
  • 16.03.2022.

U subotu četverosatni set Shipe za pultom Boogalooa

Ove subote 19. ožujka Boogaloo sprema četverosatni set organizatora Future Scopea – Shipe!

Piše: 


Dvije godine su prošle otkako smo se prešaltali na nove navike clubbinga koje ćemo proslaviti uz četverosatni set ispunjen žanrovima od progressivea pa sve do techna. Shipe će nam kroz svoj set ispričati glazbenu priču i podijeliti s nama selekcije koje su ga popratile u posljednje vrijeme.

Tijekom svih godina ispunjenih organizacijom i DJ-ingom, Shipe je svoj pult izmijenio sa vodećim imenima elektroničke scene kao što su Fatboy Slim, Jeff Mills, Amelie Lene, Charlotte de Witte te mnogi drugi. Ono što ga svih ovih godina vodi u glazbenoj karijeri je strast koju upija od plesača na podiju te istu servira natrag kroz svoje setove u solo izdanjima, ali i b2b.

FB Event: Shipe 4 hours set

Uz Shipea, nastupit će i novije ime na sceni Looka koji je sa svojim nastupima krenuo u Boogaloou, a već polagano taba i širi svoje selekcije po ostalim zagrebačkim klubovima. Pustite sve obaveze na stranu i vodite se motom hrama sreće “Dance first, think later” te zajedno s nama otputujte u drugu dimenziju!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2