Skip to main content

U subotu je otvoren novi Space na obali Ses Variades na Ibizi

Osnivač Spacea i legenda kluba Pepe Roselló objasnio je koncept u poznatim novinama Periódico de Ibiza

Piše: 


"Za mene starenje znači priliku da završim puni krug i nastavim projekte koje sam u nekom trenutku ostavio po strani." Ovaj projekt “Space Eat & Dance” trebao bi postati dom svih Ibižana i prijatelja iz cijelog svijeta.

Pepe Roselló prava je legenda

U početku radi u restoranima kao što su “S'Olivar”, “Rincón de Pepe” i “El Refugio”. Zatim kasnije u noćnim klubovima poput “Capri-Playboy” i “Playboy 2”. Godine 1989., nakon gotovo trideset godina rada u Sant Antoniju, preselio se u Playa d'en Bossa kako bi otvorio novi noćni klub, Space. Taj je koncept bio toliko revolucionaran da je klub u 27 godina svoje povijesti trinaest puta osvojio nagradu za najbolji noćni klub na svijetu. To do sada nije uspjelo ni jednom klubu.

2016., kada se Space zatvorio, vratio sam se u San Antonio kako bih ovdje postavio svoj dom i sada, nakon renoviranja, ispitivanja i mnogih testova, kotači novog postojanja konačno se počinju okretati. A kad kažem 'živjeti', želim naglasiti riječ 'živjeti'."

Space Eat & Dance” je rođen da bude mjesto gdje se svi mogu ponovno sresti: stari ljubitelji Spacea, stanovnici Sant Antonija raznih generacija i novi prijatelji koji će sigurno pronaći put ovamo iz znatiželje.

U sumrak, kada se ses Variades pretvara u eklektičnu točku zalaska sunca, Space Eat & Dance će zadržati svoj karakter gastronomskog mjesta dok će također puštati glazbu koja će biti u skladu s poviješću Spacea. Još se ne zna koji će DJ-i ovdje svirati. No, kako ističe Roselló, cijela stvar trebala bi se i hoće se razvijati polako. Bez žurbe i potrebe bilo kome dokazivati. Jer ta su vremena prošla.

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web