Skip to main content
  • 21.12.2007.

U Ultiva Records primljen DJ Yakov iz Knina

Prosla je godina dana od osnivanja labela Ultiva records i polako se blizi cetvrto izdanje koje sa sobom nosi kvalitetu zvuka svjetskih imena mracnijeg trancea. Puna para kojom su radili clanovi labela izbacila je uspjesne plodove tvrdog i mracnijeg zvuka. S obzirom da se sam tim Ultive sastoji od artista koji propagiraju taj zvuk, takva je i koncepcija labela. 

Piše: 

No medjutim Ultiva nije stala na tom timskom broju ljudi vec je u svoje uze krugove primila jos jednog DJ koji nam dolazi iz Knina, Hrvatska. Zapravo radi se o mladom kninskom DJu, Jakov Krvavica, koji je vec poznat Hrvatskoj publici sa raznih dogadjaja i festivala sirom Hrvatske. Jakov je roden u malom gradu Knin u Hrvastkoj davne 1985 godine..S elektronskom muzikom se upoznaje jos u srednjoskolskim danima i tada odlazi na svoj prvi techno party gdje pocinje njegova era elektronske muzike..Ubrzo nakon toga prelazi u psy trance vode i prisruzuje se Kninskoj Dj udruzi HUK sound system koja je jedan od organizatora Kninskog festivala NNC..Nastupavsi po gradovima diljem Hrvatske (Knin ,Dubrovnik,Zagreb,Zadar..)

Jakov stice reputaciju jednoga od boljih Hrvatskih DJeva..Kroz sve ove godine gradeci sopstveni stil Jakov se pronalazi u mracnom ..sporijem i progresivnijem zvuku kao i u ambientu..Kroz ostvarenu suradnju sa projektom Opsy (Kanc Cover ) ubrzo se prikljucuje dark-tech & progress labelu Ultiva Records kao njihov zvanican DJ..Ocekujemo samo najbolje..

Lara
www.soundmute.org

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk