Skip to main content
  • orange club

U Zadru se otvara novi klub

I ne samo da je Zadar dobio novi klub nego što je najbolje od svega namijenjen je ljubiteljima elektronske glazbe s namjerom s namjerom da Zadru ponudi novu dimenziju zabave.

Piše: 

Naslovna foto

orange club

Orange club to će premijerno dokazati sutra 16. veljače partijem otvorenja na kojem će nastupiti DJ  Wolfram Drescher iz Njemačke koji je ujedno i vlasnik kluba. Wolfram je na sceni već 20 godina i dosad je rezidentirao po njemačkim klubovima Planet Bochum , Happy House Wuppertal , M2 , Eelectro Lounge , Data69 i Luna Club.

Wolfram će puštati većinom techno i minimal s vinila koje obožava, dok će se za house selekciju pobrinuti zadarski DJi E-ONE i DI DZHI BII. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje i osim odlične elektronske glazbe, na samom događaju očekuje vas pića dobrodošlice te koktel-bar uz poznatog barmena Antu Butića.

Osim elektronske glazbe Orange club će podržati i druge žanrove glazbe, pa će se petkom održavati i rock svirke. Ako se i vi veselite što je Zadar dobio novo mjesto za ples i zabavu sutra se svakako pojavite na otvorenju.

Subota / 16.02.2013.
WOLFRAM DRESCHER Techno / Minimal ( Wuppertal, DE )
E-ONE Techno / House (Zadar, CRO)
DI DZHI BII Techno / House ( Zadar, CRO )
Poljana Zemaljskog Odbora 2 (pored Muzeja Antičkog Stakla)
Ulaz je naravno slobodan

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2