Skip to main content
  • 21.03.2013.

U Zagreb stiže i The Prodigy Real Tribute Band

Prodigy atmosfera i doživljaj dolaze u Zagreb. The Prodigy Real Tribute Band slove za najboljeg europskog interpretatora čuvenog britanskog sastava.

Piše: 

Naslovna foto

Prodity

Krasi ih činjenica da sve pjesme izvode uživo, uz nevjerojatno puno energije, bez ijedne matrice, što mnogi ne mogu povjerovati. U subotu, 13. travnja u klubu Gjuro 2 u Zagrebu još jednom se događa nešto drugačije u režiji "Techno Clubbing" ekipe. Ovog puta stiže "pravi" tribute bend jednom od bendova koji su obilježili kraj 20. i dosadašnji tijek 21. stoljeća.

Vrata kluba otvaraju se u 21h, a nedugo potom počinje i koncert The Prodigy – Real Tribute Band-a koji traje do ponoći kada počinje party sa svima nam poznatim "titanima" hrvatske techno scene: Mr.DJ Dario, Zoky i Blurix LT, te se taj dio večeri nastavlja do 5h ujutro.

Cijena ulaza: 40kn u pretprodaji, a 50kn na ulazu kluba na dan održavanja koncerta. Kupljene ulaznice za koncert vrijede cijelu noć, a upad nakon ponoći (nakon koncerta) za one koji "malo kasne" tj. dolaze na techno / party dio večeri je 30 kn.

Pretprodajna mjesta: Transport Footwear trgovine (Gajeva 10, City Centar One, Importanne centar), knjižara Rockmark (Berislavićeva 13), te sustav Eventima (www.eventim.hr).
{youtube}1DI9_lqxya8{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2