Skip to main content
  • 27.06.2008.

Uhvati ritam – Morales oduševio, slijedi Deep Dish

Porečka diskoteka Byblos , površinom jedna od najvećih u Europi okitila se sa dvije prestižne nagrade. Od ministarstva turizma stiglo je priznanje za tv emisiju koja je o Byblosu prikazana na francuskom Canal TV5. Proglašena je kao tv prilog koji je lani najviše pridonio prezentaciji hrvatskog turizma u svijetu. Također, u europskom izboru za najljepšu diskoteku u Europi Byblos je odnio prvo mjesto, zasjenivši tako klubove na Ibizi, u Parizu i Španjolskoj.

Piše: 

Ljetna klupska sezona u Byblosu već je počela. Nakon uspješnog nastupa Gypsy Kingsa koji se vraćaju krajem srpnja, u klubu je nastupio i legendarni David Morales koji je unatoč tmurnoj večeri u kojoj je Hrvatska izgubila od Turske na Europskom prvenstvu uspio napuniti klub. Već ovog petka slijedi nastup Sharama, polovice planetarno poznatog dueta Deep Dish. Uz velika imena čija gostovanja slijede, poput Davida Guette, Erica Morilla, Frankiea Knucklesa, Axwella i Armanda van Heldena i mnogih drugih, redovito nastupa i rezident kluba D and G, te živopisni plesaci sa Ibize koji su već postali miljenici publike.

Ovog ljeta, za svoju drugu sezonu klub je dodatno uređen i u potpunosti natkriven. Prostire se na ukupno 5000 metara kvadratnih, opremljen je ozvučenjem od 50 kw, sa 40 moving head laserskih uređaja te kristalnim lusterima od murana, dekorativnim bazenima i diskretno osvjetljenom zonom za odmor. Nagrađivani dizajn kluba osmislio je talijanski arhitekt Marco Lucchi. U Byblos stane 5000 gostiju, a pretežno ih cini populacija od 18 do 35 godina. Sve informacije o klubu, njegov izgled, lokaciju i raspored gostovanja house velikana, kao i rezervacije stolova dostupne su na www.byblos.hr

Piše: Tomislav Novak (jutarnji.hr)

{snippet 1}

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop