Skip to main content

Ukradena torba s glazbom house legende!

Kerri "Kaoz" Chandler je house legenda koja suvereno korača prema četvrtini stoljeća za pultom, no jučerašnji nastup ostavio je gorak okus na jeziku.

 
Amabasador instiktivnog 4×4 beata koji te pokreće na podiju potomak je obitelji iz New Jerseya odrastao uz neprekidne zvuke jazza u obitelji glazbenika u kojoj ga je otac opskrbio vrlo rano lepezom s izvora soula, disca i njujorškoga undergorunda sa samih početaka, a prvi nastup u glazbu zaljubljenog klinca bio je u Rally Record Clubu već s 13 godina.

 
Od potpisivanja prvog singla SuperLover/Get It Off 1991. Kerri nije prestao stvarati nikada ne žrtvujući osobnu priču koju želi ispričati kroz glazbu za komercijalnu dobit. Stvara divno opijajuće fuzije koje grabe u korijene afro-američke glazbe nikada ne ulaze u repetitivno, već uvijek uspijevaju staviti meso na party bilo da se koncentrira na vokal, synth, ili legendarne bass linije i kickove.
 
Londonski Phonox je tako jučer navečer imao prilike uživati u majstorstvu čovjeka s zlatnim house prstom na lansiranju Voyeurova albuma kada mu je u 22.46 netko ukrao torbu s glazbom iz DJ kabine pa je tako na Facebooku objavio poziv za pomoć svima koji bi mogli nešto znati navodeći:

 

 
"Svim mojim talijanskim fanovima posebice napominjem  da obrate pažnju na Talijanku plave kose, oko 1.67. i tetovažom jabuke ispod koje piše "jabuka, na gornjem dijelu leđa. Bila je na Facebooku live od nekih 22.20 – 22.35. Ako ste gledali live feed večeras od Talijanke (rekla je da je talijanka i DJane) molim vas kontaktirajte me. Ima svu moju glazbu i osobne stvari. Molim vas pomozite i podijelite post. Uskoro ću imati fotografije od policije."
 
Na CCTV kameri se vidjelo dvoje ljudi kako napušta objekt s torbom tako da je klub provjeravao i listu gostiju koja se tu noć zatekla u klubu, no u međuvremenu je prije nekoliko minuta objavljeno da je torba vraćena, ispremetana i s nekoliko stvari koje nedostaju, ali ipak vraćena. Vratio ju je prijatelj kradljivaca s objašnjenjem, da su bili pijani kada su je ukrali, a Kerri je održao obećanje da neće poći na policiju niti podnijeti prijavu ako stvari budu vraćene.
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop