Skip to main content
  • 27.06.2018.

Ultra afteri pod vodstvom domaćih i regionalnih snaga

After je ono što dolazi nakon, kada glavne pozornice utihnu, a oni nemirni, sada oslobođenih unutarnjih prostora, nisu još ni blizu inklinacijama polaska kući, oni nezasitni žele još druženja, još glazbe i lagano spuštanje do obale svakodnevice.

Piše: 


Pa nakon što 6., 7., i 8. Ultra Europe na Poljudu protrese Split, jutra 7., 8., i 9. srpnja rezervirana su za ples dok sunce ne sjede u zenit, dok jedini obračun točno u podne ne bude sretno umorni polazak na kućne regeneracije za novu rundu sutra.

Golema instalacija Ultra festivala, koja vlastoručno puni splitske smještajne kapacitete na nekoliko dana ljeta, tako je ove godine odlučila više slobode i poštovanja dati domaćim i regionalnim glazbenicima kako bi se predstavili svjetskom uhu, pa im se tako šešir skida na Resistance flooru kao protuteži i underground balansu više mainstream pozornicama i u davanju odriješenih ruku aftera.

Kada bina kaže svoje finalne tonove pozvan pod novo krilo na prekrasnu open-air pozornicu splitsko Hemingway kluba uz moćne after ritam strukture. Pa evo i programa:

Jutro subote, 7. srpnja preuzimaju TKNO, Moondance tata i stara garda scene Pero FullHouse, i novije instalacije DJ Jock, Shipe, Okac i Danitz.

Nedjeljno jutro, 8. srpnja, nekada u klincezaštvu rezervirano za crtiće, sada je šareno od tona uz Tomyja DeClerquea, Edgara Penga, Edy C-a, Juri Paika b2b Tome R i ispraćaj mjeseca uz Josipa Wolfa.

Neki su ponedjeljci ponedjeljkastiji od drugih, ali ovo nije jedan od njih, pa tako 9. srpnja sa sobom nosi domaću kraljicu floorova Insolate, nenaivnost Skeptika, Marula, i ni previše ni premalo – Taman DJs (El Commando b2b Alla b2b Kommoda).

Vrijeme će teći s ili bez tvoga pristanka, to nije pod tvojom kontrolom, ali iskustva koja u tom vremenu sakupiš jesu. Ljeto 2018. stiže samo jednom – opusti se, uživaj, uzmi sve što se nudi i iscijedi iz njega svaki sat gušta koji možeš dobiti. Nemoj doma nakon Ultre, znaš da te tamo svi već znaju, no ne nužno razumiju, a na ovoj otvorenoj pozornici je sasvim obratno! Enjoy i dobro došli na Ultru i floor Hemingwaya!

Stisni attend i RAVE ON!

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2