Skip to main content
  • alt

Ultra Europe Powered by Heineken uz domaće i strane zvijezde

Nakon spektakularnog otvaranja, festival Ultra Europe se nastavio u još žešćem ritmu.

Piše: 


Atmosfera je drugog dana došla do vrhunca tijekom nastupa Armina van Buurena, Stevea Aokija, ali i Davida Guette, Carl Coxa i Stevea Angella, a tijekom zadnje večeri i velikog finala petog  izdanja festivala, nastupili su, između ostalih i već legendarna DJ imena, Hardwell, Martin Garrix, Afrojack i Nicky Romero.

alt

Osim u vrhunskoj elektroničkoj glazbi, deseci tisuća posjetitelja sa svih kontinenata moglo je uživati i u vodećem premium pivu na svijetu – Heinekenu, koji je ujedno i službeno pivo festivala još od njegovog prvog izdanja. U Heinekenovoj VIP zoni zabavljali su se slavni rukometaš Mirza Džomba i njegova supruga Belma, te Ella Dvornik i Petar Grašo.

alt

Za sve partijanere Heineken je ove godine osigurao novost – svoju Experiential Zonu. U njoj su se ljubitelji elektroničkog zvuka mogli okušati u stage divingu, fotografirati se „u skoku“ i nakon toga tu fotografiju odmah podijeliti na društvenim mrežama.

alt

Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. Dokaz za to je i Heinekenova glazbena platforma Live Your Music koja omogućava uživanje u vrhunskim glazbenim doživljajima. Ultra Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim sjajnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu.

alt

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2