Skip to main content
  • beltek
  • 10.02.2012.

Ultra Music Festival nagrađuje remixere Belteka

I u svojoj 14. godini postojanja Ultra Music Festival u Miamiu je potpuno rasprodan, ali organizator događaja se i dalje trudi uključiti fanove i dati priliku svima koji žele sudjelovati.

Piše: 


Ovog puta objavljen je natječaj za remix pjesme koja je namijenjena obaranju svjetskih ljestvica plesne glazbe “Party Voice” čiju je originalnu verziju napravio Beltek, slovenski glazbenik i DJ. Poznat po hitu “Back in the Race”, nedavnom broju jedan na glazbenim ljestvicama “Out of Play” i remiksima Faithlessove “Tweak Your Nipple” and “Kenta” objavljenih na Tiestovom labelu Black Hole Recordings.

Priliku na remix njegove stvari imaju svi koji se prijave i pošalju svoju verziju pjesme unutar žanrova elektronske glazbe, housea, progressivea, electro housea i dubstepa. Ultra Music Festival pobjedniku natjecanja daruje velike nagradne pakete koji uključuju on-line tečaj u produkciji od strane Dubspota, par slušalica, promociju na UMF radiju i jednu godinu SoundCloud premium članstva.
{youtube}Vfuk2lbkYWo{/youtube}

Uz sve to prvo mjesto pobjedniku omogućuje objavu na Steve Aokijevom Dim Mak "New Noise 3 EP" izdanju. Kompletne detalje možete pronaći ovdje. Ultra Music Festival jedan je od najvećih brandova plesne glazbe. Ovaj koji se održava 23., 24. i 25. ožujka uključuje više od 150.000 posjetitelja,  više od 400 najaktualnijih imena plesne glazbe i uz sve to daje priliku producentima diljem svijeta da pokažu što znaju.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2