Skip to main content
  • alt
  • 18.04.2014.

Umek najbolji techno/tech house DJ na svijetu

Jedan od najboljih izvoznih proizvoda Slovenije, Umek, dobitnik je prestižne nagrade International Dance Music Award i to u kategoriji najbolji techno/tech house DJ.

 
Nagrada se dodjeljuje u sklopu konferencije Winter Music Conference, a konkurencija je bila jaka jer uz Umeka su bili nominirani još i Richie Hawtin, Sven Vath, Tiga, Adam Beyer, Loco Dice te Joris Voorn. Zanimljivo je kako je Umek u tom razdoblju bio u Miamiju, gdje je nastupio na Ultra Music festivalu, ali za nagradu je saznao tek na Twitteru. “Pozivnicu je pojeo moj spam filter i zato sam posve zaboravio na nominaciju i usredotočio se na nastupe, a onda su počeli pljuštati twitovi s čestitkama. Kipić će mi poslati poštom, a on je kristalan te se pouzdajem u poštu da ga neće slomiti”, otkrio je Umek.
{youtube}45E2ya6U_f8{/youtube}
 
Među nominiranima nije bilo Carla Coxa, jednog od najboljih techno DJ-eva na svijetu, ali zato će Cox uskoro zasvirati na partyju godine s Umekom u izolskoj Ambasadi Gavioli 17. svibnja. Prvi kontigent ulaznica odavno je rasprodan, a taj je party ujedno i uvod u zajedničko ljeto jer Umek će zasvirati i u sklopu Coxove rezidenture u ibiškome Space gdje je redovan gost svakog ljeta. Ostale pak dobitnike nagrada doznajte ovdje.
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk