Skip to main content
  • Umek
  • 15.11.2010.

Umek vlada Beatportom više od mjesec dana

Najpoznatiji slovenac se već dugo ne skida sa top liste najprodavanijih na Beatportu i najavljuje novo izdanje za Intec Digital.

Naslovna foto

Umek

 

Umek slovi za jednog od najboljih techno djeva i producenata, a svi se sjećamo legendarnih produkcija Gatex i Lancior . Teško je bilo povjerovati tada da će Umek i dan danas kreirati trendove u techno glazbi, te da će njegove stvari osvajati top liste i chartove mnogih djeva. Ne baš tako davno je pokrenuo label 1605 Music Therapy na kojemu su već mnogi kvalitetni producenti našli mjesto za svoju glazbu. Suradnja Umeka i Belteka izdana za Cr2 Records se ne skida sa "Top 10" najprodavanijih stvari na Beatportu više od mjesec dana. Nevjerovatna informacija je da su u jednom trenutku čak pet stvari od Umeka bile u "Top 10" najprodavanijih.

Sljedeći ponedjeljak ćemo ugledati novo izdanje Umeka za Intec Digital , etiketu Carl Coxa , njegovog bliskog suradnika i prijatelja. Poslušali smo obe stvari i priznajemo da je nama draža funky vožnjica u obliku Fire Fight od pjesme Ljubljana, iako obe zvuče obećavajuće. U nastavku komentari nekih od kolega djeva.

Paul Oakenfold – Fire Fight is GREAT!
Phunk Investigation – LOVE BOTH TRACKS! LJUBLJANA'S HUG
Mauro Picotto – Big room tunes, well produced.
Mark Knight – HEAVY BEATS… WICKED!!!!!!!
Loco & Jam – 2 Great Tracks… Ljubljiana is a funky Weapon!!!
Filthy Rich (Spektre)Umek is on fire! Huge support from us on this!
Wehbba – Fire Fight rocks big time, been playing it for a while and it always delivers!

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2