Skip to main content
  • Volkswagen lovebug
  • 21.08.2013.

Unajmite party kombi

Odnedavno u Hrvatskoj možete unajmiti i party van iliti party kombi i to imena Rave Ann.

Naslovna foto

Volkswagen lovebug
 
Party Van  “Rave Ann” samostalna je i organizacijski neovisna audio-vizualna instalacija koja može na bilo kojoj lokaciji djelovati kao jedinstvena pozornica kakvog festivala ili beach bara. Sastoji se od oldtimera  Volkswagena “love bug” kombija, koji se kod nastupa koristi kao pozadinska kulisa iza DJ pulta za vizualizacije, DJ pulta, razglasa od 5 kilovata te zanimljivog konceptualnog light showa (blinder stupovi, kolor stupovi-instalacije s gramofonskim pločama, laser i projektor za vizualizacije). Kombi kao cjelina može bez problema odraditi party za 500 ljudi na bilo kojoj vanjskoj lokaciji.
{youtube}TSvIBt5AYNM{/youtube}
 
U paketu s kombijem dolazi i DJ Ewan kao idejni tvorac projekta i house/fusion DJ  rezident zagrebačke Jedinice, primoštenske Aurore i brojnih klubova na Jadranu. Kombi se može unajmiti s DJ-em ili bez njega, a po potrebi možete dogovoriti i nastup drugih DJ-eva. Kao dodatna atrakcija  nudi se i nastup žonglerske skupine Zmajevi & Krijesnice koji iza sebe imaju niz nastupa po koncertima i festivalima gdje su zapalili ekipu sa svojim petrolejskim vatrenim vratolomijama.  Za sve ostale informacije, pišite na adresu ewanmusic@gmail.com.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop