Skip to main content
  • 21.05.2016.

Untied label – Dubstep/Bass baza

Nevezan, nesputan, slobodan, eglalitaristično neopterećen svime što stavlja utege na tebe, bez niti vezanih za plamen briga leti Untied label.

 
Odvezanih spona nastaje kao logičan slijed tri ljubavi, baš onako kako nastaju sve velike stvari kada su pokretači nakon godina vrtnje i izdavanja dubstep/bassa odlučili stvoriti svoju platformu. Do sada su s Untied-a rođena tri digitalna izdanja izdanja, J.K.L-A & 207,Ohmitrix i Tony Rocky Horror, od kojih su prva dva pobrala lovorike kao najprodavaniji deep dubstep na Junou, svaki po tjedan dana, a pod pekom se već lagano kuhaju i oni koji tek imaju uslijediti:

 
207 & Ollie 303 original plus Mesck (Chestplate) Remix,
Kodin 4 track ep plus Nurve (Tectonic) Remix
Diggerz 3 track Ep
 
Pa tako ovaj u potpunosti minimalu i na bass pogonjenom dubstepu posvećeni label ujedno i kreće u izdavanje prve vinilke. Zvučni krug sjećanja pohranit će na glatku površinu kroz dva mjeseca umotvorinu britanskog producenta Reamza i Filipz MC-a a uz Filipz MC-a ovdje će se zateći i remix Leona Switcha (ex legendarnog Kriptic Mindsa).

 
I? Što još? Još svašta. No prvo od svašta stiže 1. srpnja kada se Masters razvezuje sve do ruba razuma na Untied Takeoveru, a i morska Seasplash ekipa im je rezervirala čitav jedan floor uz Sevena kao headlinera i Filipz MC-a kao domaćina večeri, a tu su još i potpornji 207, Proove i Deaga.
 
Pa baci oko, načuli uho, proberi prstima i mišem, uživaj i otkači se.
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2