Upoznajte Charlotte de Witte prije dolaska u Zagreb 1. kolovoza

Četvrtak, 23 Srpanj 2020

Belgijanka Charlotte de Witte u subotu, 1. kolovoza stiže na Jarun u sklopu Future Scope Open Aira.

Tom prilikom zaronili smo malo dublje u biografiju 27. godišnje techno producentice koja se stvaranjem glazbe bavi već 5 godina, a DJ-a punih deset.U tom periodu objavila je trake koje su osvojile vrhove ljestvica kao i osvajala nagrade Best Techno Artist (Female) prema International Music Dance Awardsu te Techno Award od strane DJ Awardsa.

Za nju se prvi put čulo nakon nastupa na Tomorrowlandu 2011.g., a posljednjih nekoliko godina bilježi strelovit uspon u karijeri i nastupe na gotovo svim kontinentima.Za Billboard je izjavila:

"Za ovih 10 godina koliko DJ-am, stvari idu jako dobro. Imala sam ogroman rast, što je nevjerojatno. Moja je tendencija da to jednostavno radim i pokušavam ponuditi dobre stvari ljudima koji vole glazbu. Samo želim pridonijeti na dobar i na pravi način na sceni kako bi usrećila ljude da plešu sa srcem."

O svom labelu KNTXT ističe:

"Izazov je podržati nove umjetnike kojih je sve više. Vidjeti ih sretnim mi je najveća nagrada."FB event: Future Scope w. Charlotte de Witte | Jarun 01/08/2020

Osnovala je i klupsku večer KNTXT koja je do pojave koronavirusa uvijek bila rasprodana u poznatom belgijskom klubu Fuse. Uz Charlotte de Witte na zagrebačkom jezeru Jarun pod zvijezdama ćete plesati i uz domaće aseve DJ Jock b2b Shipe, Zoky, Senno b2b Sin, a after u Boogaloo drže Mary i Mr. DJ Dario.

Ulaznice u pretprodaji na Entriu trenutno su 170 kn, dok će na ulazu biti 200, dok su VIP karte 250 kn, a moguća je i opcija VIP paket za 5 osoba.

Upoznajte Charlotte de Witte prije dolaska u Zagreb 1. kolovoza