Skip to main content
  • 10.11.2009.

Urban Sounds Vas vodi na Ben Simsa

Na petak 13., točnije 13.11., Urban Sounds organizira prijevoz iz Zagreba na ''SOUNDRISE PHOTONIC FUSION'' party na kojem Vas kao glavni gosti večeri očekuju tri značajna europska i svjetska DJ-a. To su BEN SIMS, SPACE DJz i A. PAUL dok jaku domaću slovensku postavu čine VEZTAX, GUMJA i SHELVIN.

Piše: 

Osim glavnog techno floor-a, organizatori su priredili i house floor na kojem Vas očekuju IAN F, BRLEE, REPLACMENT i FISCO!! Uz sve to organizatori najavljuju i SPECIAL LASER & LIGHT PERFORMANCE & VISUALS!!! Cijeli party odvija se u Rdečoj dvorani pa ujedno možemo reći da je ovo jedna vrsta mini festivala. Ukoliko se odlučite ići na ovaj jedinstveni party, cijena aranžmana za U.S. PARTY BUS iz ZAGREB-a je 250 kn. Ako se prijave 4 prijatelja/ica zajedno, onda peti/a ide gratis, dakle 4+1 gratis!! U cijenu je uključen prijevoz i ulaznica za party. Polazak iz Zagreba bio bi 13.11.2009. u 20 h. Više o samom organiziranom prijevozu pogledajte na službenim stranicama Urban Sounds-a:

https://urbansounds.org/index.php/putovanja/73-photonic-fusion-velenje-slo-131109.html

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk