Skip to main content
  • 22.08.2023.

Uz bok prekaljenim imenima, na Future Scopeov jarunski plesnjak stiže i Una Andrea

Future Scope najavljuje bogatu jesensku sezonu, a već početkom rujna zagrebačke partijanere očekuje tanzanje pod zvjezdanim nebom na Jarunu uz primamljivi lineup

Piše: 

Uz glavne goste Future Scopeovog rujanskog plesnjaka Oxia i Valentina Kanzyania te vjerne rezidente, nastupa i regionalna DJ-ica Una Andrea koja iz godine u godinu osvaja regiju.

Andrea Zubac poznatija kao Una Andrea prije gotovo deset godina postala je dio elektroničke scene, nedugo nakon završetka fakulteta na kojem je stekla titulu diplomirane novinarke. No koliko joj se elektronička glazba uvukla pod kožu govori činjenica da završetkom DJ škole, odustala od novinarstva i posvetila se isključivo DJ-ingu.

Kroz svoje nastupe, Una Andrea donosi melodične, energične i groovy setove s progresivnim zvukovima, a za svoje glazbene uzore u jednom intervjuu je istaknula da su to bili Dave Seaman i Guy Gerber zbog njihove produkcije. Nije joj dugo trebalo da svoju karijeru krene uspješno graditi po Beogradu gdje je prvo osvojila male klubove, zatim su uslijedili pozivi na vodeće festivale poput EXIT-a koji su joj osigurali nastupe diljem regije i u Europi.

Deset godina karijere će proslaviti 2024. u rujnu, a tijekom svoje karijere skupila je brojna iskustva koja želi podijeliti sa mlađim naraštajima. Tako srpska DJ-ica priprema mentorski program namijenjen ženskim DJ-evima u kojem će kroz svoj primjer podučiti druge mlade početnice kako da naprave biznis od kojeg mogu živjeti. Osim primjera uspješne karijere, Una Andrea na svom primjeru pokazuje svim ženama kako je moguće biti i majka i DJ-ica o čemu je više otkrila u jednom intervjuu.

Una Andrea je trenutno rezident u nekoliko barova i klubova u Beogradu, a ovog ljeta je zaposlena diljem Mediterana. Turneja ju je odvela u Tursku, Crnu Goru, Makedoniju, nakon sedam godina je nastupila ponovno i na EXIT-u, a u rujnu stiže i u Zagreb.

Glazbeno umijeće Une Andree zagrebački partijaneri će imati prilike iskustiti 9. rujna, kada srpska DJ-ica svira uz bok prekaljenih veterana scene Oxije i Valentina Kanzyanija. Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope Open Air w. OXIA & VALENTINO KANZYANI | jezero Jarun | 09.09.2023.

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju