Baner

VangStream - Jer dobar glas daleko se čuje, a video još i dalje!

Nedjelja, 13 Rujan 2020

Nakon gotovo desetljeća djelovanja udruge VANG i njenog djelovanja u razvoju medijske pismenosti za mlade, te niza uspješno provedenih seminara, radionica, radijskih i video emisija, streamanih putem društvenih mreža i youtube-a, izrade namjenskih videa, video spotova... pokrenut je VANGSTREAM.


Profesionalci iz redova udruge, korištenjem visokokvalitetne opreme, snimanjem i direktnim audio video prijenosom događaja (video streamom) omogućuju svim zainteresiranim pojedincima i skupinama trenutačan pristup široj javnosti.Tribine, konferencije, okrugli stolovi, seminari, promocije, zabava i koncerti, ukratko, sva društvena, kulturna i sportska događanja sada mogu biti dostupna i vidljiva putem direktnog prijenosa zainteresiranoj publici, upravo u trenutku kada se odvijaju.

VANGSTREAM uz video stream vrši i usluge cjelokupne video produkcije. Kreirajte dobre stvari i učinite ih vidljivima.Dodjelu nagrada Ambasador u četvrtak, 17. rujna pratite uživo od 20h iz Aquariusa na FB kanalima Klubske scene i Ambasadora, a prijenos se realizira upravo u suradnji sa VANGSTREAM-om.

VangStream - Jer dobar glas daleko se čuje, a video još i dalje!