Skip to main content
  • Vanillaz
  • 7.08.2016.

Vanillaz surađuju s popularnim raperom French Montanom

Energični house duo Vanillaz čine hrvatski DJ Marko Bucić i slovenski producent Miha Pajk.

Piše: 

Naslovna foto

Vanillaz


Dečki su u vrlo kratkom vremenu postigli golem uspjeh, nastupajući na najvećim festivalima i u najboljim klubovima diljem svijeta. Njihove radove svirala su najjača svjetska DJ imena poput David Guette, Hardwella, Dimitri Vegas & Like Mike te mnogi drugi. Zarazna pozitivna energija i atraktivni nastupi privlače mnogobrojnu publiku, stoga i ne čudi podatak kako su njihovi mjesečni nastupi u slovenskom klubu Cirkus, gdje su rezidenti, redovito jedne od najposjećenijih večeri u Ljubljani.
{youtube}8MyNnYGqC-0{/youtube}

S osebujnim reperom French Montanom povezali su se 2014., kada su se upoznali u getu vibrantnog i divljeg grada Miamija, gdje su ubrzo počeli dogovarati suradnju. French Montana trenutno je jedan od najvrućih repera koji dolazi s istočne obale SAD-a, točnije iz New Yorka. Ovaj Marokanac po podrijetlu, zahvaljujući originalnim beatovima i izvrsnoj produkciji, nalazi se u samom vrhu hip-hop elite, redovito surađujući s imenima poput Kanye West, P. Diddy, Drake, Rick Ross, Wiz Khalifa, Jeniffer Lopez, Jay Z, Snoop Dog, Macklemore, Niki Minaj, Lil Wayne, Akon, Def Jam, Warner Bros i mnogim drugima.
{youtube}VRuoR–LdqQ{/youtube}

Dimello, dvadesetdvogodišnja zvijezda u usponu, dolazi iz Amsterdama i trenutno radi na svom debitantskom albumu. U profesionalnoj košarkaškoj karijeri spriječila ga je ozljeda nakon koje počinje objavljivati pjesme na Youtubeu, gdje ga otkrivaju producenti iz američke kuće „Benji Entertainment“. Trenutno surađuje s French Montanom, popularnim Chris Brownom, koji je izjavio kako je Dimello njegov trenutno najdraži debitant i Andreom Martin iz label kuće Roc Nation, čiji je vlasnik moćni Jay Z.
{youtube}Sdnj2Qz3L18{/youtube}

Stoga jedva čekamo čuti njihovu zajedničku suradnju, za koju već sad prognoziramo da će biti veliki klupski hit. Red kvalitetne elektronike, red dobrog starog hip hopa zapakirano u moćnu stvar prepunu plesne i zarazne energije.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop