Skip to main content
  • 28.01.2019.

Večeras DJ BOg uživo iz zgrade rumunjske Ambasade u Parizu

Za samo nekoliko minuta 'planule' su ulaznice za Cercle live video streaming set koji će u ponedjeljak navečer iz palače Behague u Parizu izvesti poznati DJ BOg, samo par dana prije svog premijernog hrvatskog nastupa u šibenskom Tunelu, priopćila je agencija Wir.

Piše: 


'S ponosom objavljujemo da će naš umjetnik BOg nastupiti u ponedjeljak navečer za poznati Cercle, a show će se održati unutar zlatnog salona palače Behague, doma rumunjskog veleposlanstva u Francuskoj. Ulaznice za show rasprodane su za svega par minuta!', priopćili su.

Podsjetimo, rumunjski umjetnik BOg, čiji je pseudonim kratica njegova imena Bogdan, dolazi u Šibenik 2. veljače kada će nastupiti u popularnom Tunelu. To je ujedno i prvi hrvatski nastup poznatog DJ-a BOg koji u našu zemlju i grad Šibenik dolazi na vrhuncu slave, a samo par dana prije Tunela veliki će Cercle njegovu glazbu zvukom i slikom uživo reproducirati milijunima fanova diljem svijeta, prenosi Sibenik.in.

Prije nego BOg preuzme DJ pult, publiku Tunela rasplesat će splitsko-hvarski dvojac Outcome čija se glazba svirala u špici novogodišnjeg after partya o kojem se i dalje priča s puno emocija i nostalgije. Ulaznica za party Tunel / BOg u pretprodaji još ima i možete ih nabaviti putem sustava Entrio.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk