Skip to main content
  • 21.07.2006.

Večeras Heineken party u Rijeci

Heineken Thirst Studio nastavlja svoje glazbeno putovanje. Nakon Thirst Studio Sessiona u Dubrovniku, gdje su nastupili DJ Roberto de Carlo, Milk and Sugar, Kathy Brown (live), DJ Pippi i oduševili publiku u Lazaretima, Heineken poziva sve ljubitelje dobre glazbe da večeras dođu na Gat Karoline Riječke u Rijeci i uživaju u još jednoj izvanrednoj glazbenoj predstavi svjetski poznatih DJ-a.

Piše: 

Na Thirst Sessionu u Rijeci gostuju  poznata imena svjetske glazbene scene: DJ Paul Ferris, Francesco Diaz i Axwell. Francesco Diaz etablirao se kao veliki majstor  izvanrednih house partija a Axwell je trenutno na svjetskoj turneji koja uključuje mjesta poput Miamija, Ibize, Manille, Južne Afrike i Londona. Njegovi energijom nabijeni nastupi koji spajaju seksi house vokale s dubokim basovima garancija su ljubiteljima ovog glazbenog žanra da će atmosfera na Sessionu u Rijeci bit naelektrizirana. Party počinje u 10 sati navečer, a ulaz je besplatan!

Nakon prošlotjednog, prvog u nizu Thirst Studio Sessiona u Dubrovniku, putovanje se nastavlja u Rijeci i na Zrću. Thirst Studio Sessioni zagrijavanje su za glavno događanje Heineken Thirst Studija –  najveće svjetske potrage za talentiranim producentima i DJ-ima – koje će se dogoditi 5. kolovoza u Primoštenu. Snimke tri hrvatska finalista već su poslane u Los Angeles, gdje će jedan od vodećih svjetskih glazbenih producenata – BT – izabrati najboljeg.

Pobjednik će biti pozvan da provede dan u studiju s BT-em gdje će zajedno raditi na novoj snimci. Snimka proizvedena u studiju bit će promovirana na glavnom događanju Thirst Studija u klubu Aurora u Primoštenu, gdje će hrvatski pobjednik Thirst Studija nastupiti uz poznata imena svjetske glazbene scene kao što su Sharam (Deep Dish), Soulwax Nite Versions (live) i Nic Fanciulli.

Thirst Studio namijenjen je svima koji uživaju u dobroj glazbi različitih žanrova, a ove godine fokusira se na stvaranje i izvođenje nove glazbe. U sklopu Thirst Studija Heineken surađuje s vodećim svjetskim glazbenim umjetnicima u cilju stvaranja  vjerodostojnog i originalnog glazbenog materijala te otkrivanja neafirmiranih talenata koji spajaju različite glazbene žanrove (dance i rock).

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk