Skip to main content
  • 16.06.2020.

Velika Britanija se suočila sa najezdom ilegalnih Raveova prošlog vikenda

Oko šest tisuća posjetitelja prisutvovalo je na ilegalnim raveovima u regiji Greater Manchester.

Piše: 


Epilog tih partya koji su sve češći nakon tri mjeseca karantene imaju vrlo ozbiljne posljedice. Jedna 18-godišnja djevojka je seksualno zlostavljana; muškarac je preminuo od predoziranja drogom, dok su tri osobe izbodene nožem.

Photo: MEN Media

Pomoćnik načelnika policije Chris Sykes rekao je da su policajci na mjestu događaja "bili izloženi nasilju, što je rezultiralo bacanjem predmeta, a policijski automobil je uništen", nakon što su kritizirali organizatore događaja zbog kršenja propisa o karanteni.

Photo: PA

The Guardian navodi još kako je britanska policija imala jedan od najzaposlenijih vikenda otkad su uvedene mjere karantene. Policija je pozvana i na ilegalne raveove u Leedsu i Staffordshireu.

Photo: ABNM Photography

"Koronavirus je i dalje prijetnja i nastavit ćemo raditi na sprječavanju masovnih okupljanja, edukaciji o odgovornosti za sebe i druge, kao i poštivanju mjera fizičke udaljenosti ", ističe policija.

Photo: MEN Media

Vođa laburista Angela Rayner nazvala je ravere sa jednog ilegalnog partya u Oldhamu potpuno neodgovornima jer povećaju rizik od zaraze za sebe i svoje familije. U Leedsu je policija primala dojave za ilegalna okupljanja stotine ljudi koji su partijali na parkingu jednog supermarketa. Njihovi automobili su stvorili kolaps na cestama predgrađa Alwoodley.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2