Skip to main content
  • 9.12.2010.

Veliki Božićni party u Spaladium Areni 25.12.

“Ritmika” (organizator Carl Coxa na Rivi) u suradnji s Gradom Splitom i Spaladium Arenom, priprema novi spektakl s humanitarnom notom, u božićno vrijeme uz besplatan ulaz.

Piše: 

 

Veliki božićni party “Božićna Dance Korida”, održat će se u Spaladium Areni (Split) 25.12. s početkom od 21.00 – 06.00. Nastupaju vodeći regionalni i domaći DJi:

Marko Nastić
Ivan Mastermix
Virgin Helena
Pero FH
Edy C
Okac
Mariano Mateljan

Ulaz je BESPLATAN !!!

Kako je vrijeme Božića, vrijeme darivanja, a mnogima pomoć prijeko potrebna, molimo da humanom gestom na ulazu u Arenu donirate novčani iznos po vlastitim mogućnostima.

Pomoć će biti namijenjena stanovnicima poplavljenih područja Neretvanskog kraja, a kutija s uplatama proslijeđena direktno na žiro račun župe sv. Nikole (Metković) koji su prvi priskočili u organizaciju i raspodjelu pomoći najugroženijima.

Upućujemo apel svima, kako onima koji će doći na party u Arenu tako i drugima koji nisu u mogućnosti doći da pomognu obiteljima čije su kuće stradale uslijed poplava u dolini Neretve, donacijom sredstva na žiro račun 2330003-1100051738 Splitska banka
https://www.zupa-sveti-nikola.hr/novosti/poplava-2

Službeni after party je u klubu Jungla s početkom od 04 sata. Za sve koji će se pridružiti u Spaladiumu na Božićnoj Dance Koridi i after partiju u Jungli organizatori obećajui: Zabava zajamčena.

dobar house desktiop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju