Skip to main content
  • 9.08.2022.

Veliki požar na Zrću, vatra prijetila klubovima. Evakuirani posjetitelji!

Lokaliziran veliki požar kod Zrća, gasio ga i kanader. Poznati klubovi evakuirali goste

Piše: 


Borova šuma uz plažu Zrće na Pagu gorjela je u utorak ujutro, od četiri do iza sedam sati, evakuirano je nekoliko tisuća posjetitelja tamošnjih klubova, ozlijeđenih nema, a požar je pod nadzorom zahvaljujući djelovanju kanadera.

Tijekom noći je, osim evakuacije tisuće gostiju Zrća, s parkirališta trebalo ukloniti i 200-tinjak automobila radi pristupa vatrogasnih vozila borovoj šumi u plamenu i zbog opasnosti da bi se koji automobil mogao zapaliti i izazvati požare i eksplozije ostalih automobila.


Foto: Čitatelj 24sata/Petra Mustać/24sata

Bura je otežavala gašenje, ali gromova nije bilo i zapovjednik Lončarić ne dvoji da "uzrok požara leži u ljudskom faktoru" jer veliki je požar tu bio i 2019. i 2020.

Kako je Hini rekao županijski zapovjednik Zvonimir Lončarić, požar na Zrću je u potpunosti pod kontrolom, i to od sedam sati zahvaljujući kanaderu koji je oko šest sati s tri vodene bombe otklonio opasnost daljnjeg širenja vatre, prenosi Index.hr .

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2