Skip to main content
  • 28.02.2022.

Veliki regionalni događaj glazbene industrije – Kontakt konferencija

Najveći događaj profesionalaca glazbene industrije u regiji, Kontakt konferencija, održat će se u Beogradu od 24. do 26. ožujka, u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promotorske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Piše: 


Poslije dva online izdanja, Kontakt 2022 održat će se uživo!

Ova značajna konferencija okuplja profesionalce iz regije na temu glazbenog biznisa, starih i novih trendova i aktualnih mogućnosti. Najnovije, šesto izdanje Kontakta obilježit će primjeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj stvoriti perspektivno okruženje za sve glazbene profesionalce u regiji i da omoguće fluentnu i konstantnu suradnju stručnjaka iz ovog područja na našim prostorima.

Kontakt je dio INES asocijacije (Innovation Network of European Showcases), a u okviru ove mreže je 19 europskih showcase konferencija i festivala. Kontakt je još 2019. primljen kao jedini predstavnik Srbije. Kontakt 2022. bit će podijeljen u tri programske cijeline: tribine i paneli; izložbe i radionice; glazbeni dio programa (koncerti). Danas je više nego ranije neophodna promocija novih ideja i tendencija, kao i povezivanje profesinalaca iz regije, tako da će Kontakt i ovoga puta biti održan u pravom trenutku – uoči predstojeće festivalske sezone.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2