Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Veliki studentski party uz Niki Belucci u Boogaloou za vikend

Nakon više od pola godine Studentijada i studentskih partyja u Boogaloou, došlo je vrijeme za XXL izdanje koje dovodi tri gosta

Piše: 

U popularni zagrebački klub, u subotu 10. prosinca, stižu dobro poznati DJ-evi studentskih partyja Turk i Cex uz posebnu gošću Niki Belucci. XXL izdanje Studentijade prostirat će se na dva plesna podija “hrama sreće”. Akcijske cijene pića prilagođene studentskim džepovima, kao i dosad čekaju partijanere.  

Niki Belucci rado je viđena gošća hrvatske publike. Tijekom ljetnih mjeseci često ju se može uhvatiti u nekom od klubova na jadranskoj obali. Mađarska DJ-ica svoju karijeru u glazbi je započela 2003. godine, dok je popularnost van granica svoje domovine stekla 2007. nakon sudjelovanja na francuskoj DJ konferenciji “Siel”.

U kasnim 2000-ima. osvaja i nagradu najbolje ženske DJ-ice prema French DJ Awardsu te postaje rezident DJ u kultnoj Amnesiji na Ibizi. Osim po glazbi, dio karijere joj je obilježen po provokativnim izdanjima na nastupima i posebnim topless showovima.

Do ponoći ulaz je besplatan preko promotora, a iza ponoći je 40 kuna.

Vezani članci