Skip to main content
  • alt
  • 29.04.2015.

Veliki techno i house party za 1. maj na Strmcu

Nova Gradiška je postala pravi mali epicentar sjajnih partija pa tako ni onaj kojim ćeš dočekati praznik rada nije iznimka.

 
U organizaciji nadasve svježih dašaka Fresh Air Partyja i uz podršku techNOVAtiona Strmac luduje na svom, sada već tradicionalnom, partyju, dobre volje, druženja, glazbe i slavljenja odmora od svijeta.

alt

 
Start je u četvrtak, 30. travnja, oko podneva a ciljna crta nije određena, tu smo dok nam se pleše. A svoje plesne potrebe možete zadovoljiti na bini i košarkaškom igralištu Strmca uz sjajne domaće techno i house umjetnike.
 
U house taboru prste pucketaju Erptech, Yakka, Iggy, Wolf a techno bazu drže Fixsell Art, Yeyo, Drogba DJ, Gotex i Tom Prozak. 
 
Ekipa vam je ujedno i organizirala prijevoz taxijem od grada do Strmca i nazad kojim će vas Taxi Nova Prijevoz, prebaciti sa Ana B za niske cifre i sa mogućnošću kombi prijevoza u koji vas se može utrpati 8, s 20 kn za prvih pet kilometara i 5 za svaki naredni kilometar.
091/5471918
098/1944497 

alt

 
Cuga se pije u maniri BYOB (bring your own boose) ili pak ako vam se neda ili potrošite zalihu čeka vas i hladno točeno domaće pivo gdje ćete dobiti pola litre za 10 kn.
 
Stoga želiš li jedan dobar, sočni prvomajski party koji se pamti i da ti subota ipak ostane da spavaš i vrtiš se po toploj postelji do mile volje, ovo je mjesto za biti! Pis aut!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk