Skip to main content
  • 13.07.2011.

Veneranda dočekuje Viktoriu Metzker

Mađarska je zemlja iz koje nam zadnje vrijeme stižu DJice lijepa stasa okrunjene Playboy titulama. Lani je svoju prvu veću turneju po Hrvatskoj imala Viktoria Metzker svirajući od juga do sjevera. Ovog vikenda je na trodnevnoj mini turneji, 14.07. jezero Lukavac Modrića (BiH), 15.07. Revelin Dubrovnik te naposljetku 16.07. u Venerandi na Hvaru.

Piše: 

Naslovna foto

Viktoria Metzker


Kao DJ, karijera joj kreće uzlaznom putanjom, te redovito nastupa na svim kontinentima. Od 2008.g., jednom mjesečno rezident je i na „Radio 1 Ministry of Sound“, jednom od najpopularnijih i najslušanijih mađarskih radio-emisija(slušanost 100.000 ljudi po emisiji). U suradnji sa Dj Juniorom, izdaje i svoj prvi službeni single „The House of Playmate“,  koji donosi veliki uspjeh i nekoliko remix verzija. Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je i dio njezinog nastupa.
{youtube}gJw7Hi_kCwc{/youtube}

2008. postaje rezident Saturday cluba u Budimpešti, te kluba Play, gdje nastupa iz redovito i svaki puta oduševljava 3000-3500 partijanera! U 2009. izdaje i novi singl „Playmate“ u suradnji sa Funkermanom, te izbacuje i prvi službeni video, te remixeve koje izdaju Sergio Flores, Chris Montana i Patric la Funk.

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju